De recensies

De recensies van onze lezers:

Salamanca, de gouden stad. Meer informatie over deze prachtige universiteitstad kun je vinden in 'Het grote Spaanse routeboek'

Nóg liever naar Spanje dan ik al wilde! 

Inwoonster Utrecht (Boekenbestellen.nl) – Het grote Spaanse routeboek Wat een feest om dit mooie boek te lezen en stap voor stap door te pluizen. Zo worden onze plannen voor een maand Spanje, ook al gaat dat met OV en niet per auto, concreter. De links, de foto’s, de prachtige beschrijvingen nemen me mee naar een te ontdekken land, cultuur met heeeeel veel verschillende mensen. Wat ook fijn is dat ik het zowel op computer als ook op telefoon kan plaatsen, zodat ik er juist onderweg veel aan zal hebben, terwijl ik thuis op een groter scherm al voorgeniet-pleziet heb. Dank voor dit heerlijke reisboek!’

Aanbevolen

S. de Graaf (Apple Books) – Het grote Spaanse routeboek – ‘Deze bijzondere reisgids leest alsof persoonlijke vrienden je meenemen op reis. Je kan je voordeel doen met door de auteurs gedeelde ervaringen, waaronder verrassende tips. Het is fraai uitgevoerd en voegt echt iets toe aan je reis door Spanje. Aanbevolen!’

Goed geholpen, mooie foto’s.’
Waarderen de routegids met een 9 uit 10

Lenie en Jeta – Het grote Spaanse routeboek – We hebben het boek aangeschaft omdat we vanaf half oktober met de camper door Spanje willen trekken tot …… We hadden in het begin wat probleempjes met de links, onze eigen onkunde, maar zijn geweldig goed geholpen door de mensen van boekbestellen en zeker ook door de schrijvers/uitgevers van het boek. Niet afschuiven maar gelijk gereageerd en goed geholpen.

Het boek ziet er heel goed uit, mooie foto’s en zo geschreven dat het uitnodigt om te lezen. Het is fijn om wat meer te weten te komen over de streek waar je bent. Je kunt heel snel naar een volgende route en er zijn links ingebouwd met o.a. Informatie over bezienswaardigheden en overnachtingsplaatsen. We gaan het zeker gebruiken bij onze reis naar Spanje.
(Bron: Boekenbestellen.nl & Apple Books Nederland)

'Goed en prettig boek'
Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

Hans Koevermans - Het grote Spaanse routeboek - Goede routebeschrijvingen met heel veel tips en links, ook beschrijvingen van het gebied cq stad of dorp. In een woord heel goed.
(Bron: Boekenbestellen.nl)

Prachtig informatief e-boek voor wie in Spanje wil reizen’
Waardeert de routegids met een 9,5 uit 10

Wim Thys uit Vlaanderen - Het grote Spaanse routeboek – Vele pagina’s, prachtige foto’s, duidelijke informatie en veel tips voor wie in Spanje wil rondreizen. Een echte aanrader vol praktische info. Nu nog de tijd vinden om zelf op verkenning te gaan. (Bron: Boekenbestellen.nl)

Wederom prachtig
Waardeert de routegids met een 9 uit 10

Wouke van Scherrenburg - (ex-NOS). Rijst op de Korrel – Wederom prachtig met adequate beschrijvingen en fraaie plaatjes. Na de prik willen we sowieso de routes vanuit Merida in Portugal gaan rijden. Eigenlijk zou je willen dat maar weinig mensen dit moois lezen maar dat is egoïsme. (Bron: Boekenbestellen.nl)

Filmpje over een fietstocht door de Ebro Delta. Meer informatie over dit natuur-en rijstgebied kun je vinden in onze route- en reisgids 'Rijst op de Korrel'. (YouTube 2 min.)

'Bijzondere tips'
Saskia PouwCosta de la Luz Zuid – ‘ Ik heb begin maart ruim een week doorgebracht in Rota. Vanuit daar dagtochtjes gemaakt met tips uit jullie boek. Echt heel mooi beschreven – bedankt voor alle leuke en bijzondere tips!’ (maart 23, Bron:Facebook)


Leesboek
Waardeert de reisgids met een 9 uit 10

Peter Leunissen – Costa de la Luz Zuid – Zeer leesbaar boek door prettige stijl en nuchtere toon. Rijkelijk voorzien van fraaie illustraties en kaartjes. Echt een boek om een maand voor vertrek te kopen want het zorgt gegarandeerd voor voorpret. Echt een reis-leesboek. (Bron: Boekenbestellen.nl)

Aanwinst vakantievoorbereiding
★★★★★
G.F.Z. - Costa de la Luz Zuid – Vakantievoorpret en voorbereiding: lees dit boek! Prachtige foto’s, kaarten en links naar websites. Een vlot te lezen book dat uitgebreid de omgeving, cultuur en geschiedenis beschrijft en laat zien (ook datgene dat niet de moeite waard lijkt). Ik ben eerder in Costa de la Luz geweest en weet nu wat ik heb gemist. Het volgende bezoek wordt een heel andere beleving. (Bron: Apple Books Nederland)

Costa de la Luz Zuid
★★★★★
AlieSpanje – Costa de la Luz Zuid – Ik heb wel eens rondgedwaald in steden als Jerez de la Frontera. Ik zou er zeker meer aan gehad hebben als ik het E-book Costa de la Luz Zuid bij de hand had gehad van Janine Stougie en Walter Devenijns. Super gedetailleerd, mooie foto’s verwijzingen naar plekken die anders moeilijke te vinden zijn in een land waar bewegwijzering niet op 1 staat. En omdat niemand zin heeft te betalen voor een gebied waar je helemaal niet komt, zijn ook delen te koop. Super sympatico! Nu snel verder lezen want dit boek is ook prima geschikt om bij weg te dromen als je even niet daar bent. Verheug me nu al op het volgende deel. (Bron: Apple Books Nederland)

Filmpje over een wandeltocht naar berghut in Picos de Europa. Meer informatie over dit gebied kun je vinden in onze routegids 'Het grote Spaanse routeboek'. (YouTube 0:29min.)

Mooi reisboek
★★★★★
jan en saskia – Costa de la Luz Noord– Wij waren heel benieuwd naar de Costa de la Luz en het Doñana park, ter voorbereiding op onze volgende reis hebben we dit boek aangeschaft en gelezen. Het is heel informatief en voldeed geheel aan onze verwachting. Het is duidelijk merkbaar dat de schrijvers er zelf zijn geweest. Dit hebben wij als heel positief ervaren. (Bron: Apple Books Nederland).

Zo moet een toeristische gids gemaakt worden
★★★★★
WillemThs – Costa de la Luz Zuid – Toen ik vernam wat deze twee journalisten van plan waren was ik zeer sceptisch. Maar het resultaat is een bijzonder rijk geïllustreerde gids met teksten die niet door toeristische diensten werden ingefluisterd. Deze mensen deden bljkbaar erg veel moeite om een gids te maken van een relatief onbekend stuk Spanje. Nu blijken ook de grote voordelen van digitaal publiceren. Het komt op geen pagina meer aan. Een foto kan er altijd nog bij.

Ik betaal met veel plezier voor een dergelijk werk. En ik hoop dat gans Spanje snel coveren. En tegenover de vele zogezegd gratis apps heeft dit boek ook nog eens het voordeel dat je nergens met ongevraagde advertenties wordt geconfronteerd. (Bron: Apple Books België)

Costa de La Luz Zuid
★★★★★
Dexter 550 – Costa de la Luz Zuid – Een hele mooie e-reisgids voor camperaars. Compleet en informatief, gedetailleerd met duidelijke plattegronden en mooie foto’s. Het maakt me nieuwsgierig, wij gaan zeker dit gebied bezoeken. (Bron: Apple Books Nederland)

YouTube-filmpje over de levendige Zuid-Spaanse havenstad Cádiz. Meer informatie erover kun je vinden in onze Spaanse digitale reisgids 'Costa de la Luz - Zuid'. (YouTube 3 min.)